slotproblemen-slotenmaker-utrecht

Sloten repareren in Utrecht

Utrecht is een prachtige stad. U vindt hier allerlei bouwstijlen: van moderne architectuur tot nagenoeg antieke, monumentale bouw. Onze slotenmakers in Utrecht hebben kennis van alle sloten, monumentaal of hypermodern. Wij laten u nooit in de kou staan!

Problemen met uw sloten

Als u problemen heeft met uw sloten, dan wilt u dat de slotenmaker die u komt helpen kennis heeft van uw slot, of het nu om een modern elektronisch slot gaat, of om een oud slot. Een slotenmaker is immers zo goed als zijn beschikbare gereedschappen, kennis en materialen.
Als uw sleutel afgebroken is in het slot dan beschikken onze medewerkers over de juiste materialen om dit voor u op te lossen en de afgesloten deur voor u te openen. Dit gebeurt snel, zorgvuldig en met zo min mogelijk schade aan uw slot en deur.

Slot vervangen

Wij helpen u snel als u ons nodig heeft. Of het nu gaat om het bijmaken van verloren sleutels, of om het vervangen van een slot.
Als u verhuisd bent dan begrijpen we dat u er zeker van wilt zijn dat de vorige bewoner geen sleutels heeft achtergehouden van uw woning. Misschien heeft de oude bewoner sleutels afgegeven aan de buren waar u geen weet van heeft. Redenen genoeg te bedenken waarom u liever nieuwe sloten in uw woning heeft. Wij werken uitsluitend met materialen die voorzien zijn van het SKG-keurmerk. U kunt er dus van verzekerd zijn dat uw nieuwe sloten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Slot repareren

Zonder dat u veel kracht zette breekt ineens uw sleutel af in het slot. Het achtergebleven stuk sleutel zit muurvast. Wat nu? Dit is voor u een zeer lastig probleem. Voor onze ervaren en begripvolle slotenmakers niet! Zij hebben veel vaker met dit bijltje gehakt en kennen zo hun manieren om uw slot te repareren en te openen. Als u ons belt staan we supersnel voor u klaar, openen gesloten deuren en repareren weigerachtige sloten in een wip.

Slotenmaker Utrecht: uw betrouwbare helpende hand bij sleutel en slot gerelateerde problemen.